Poids de l’Open access dans la production CNRS
Home
Resources
Graphs
Search
Export
Sign in
Titre
ANTIOXIDANT ACTIVITY AND alpha-AMYLASE INHIBITORY EFFECT OF POLYPHENOLIC-RICH EXTRACT FROM ORIGANUM GLANDULOSUM DESF
XX
BSO - Titre
Antioxidant Activity andα-Amylase Inhibitory Effect of Polyphenolic-Rich Extract fromOriganum GlandulosumDesf
XX
DOI
DOI
10.1111/jfbc.12271
XX
DOAI
DOAI
10.1111/jfbc.12271
XX
Identifiant WoS
WOS:000397284000005
XX
Accès ouvert
OA - Oui
XX
Source - Accès ouvert
OA - Non
XX
Type d'accès
Editeur
XX
Editeur
Wiley
XX
Source
JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY
XX
ISSN
0145-8884
XX
Type de document
Article
XX
Notoriété
2 - Acceptable
XX
CNRS
Oui
XX
CNRS - Institut
INC - Institut de chimie
XX
uid:/M3D4CSK2
12/10/2021 14:52:39 (latest)
Add field
Share/Export
Powered by
Lodex
9.6.0